Fotograf


Numele meu este Amalia Savinescu. Sunt Photographic Coach & Story Maker
Amalia Savinescu   Am intrat in a cincea decada a vietii, insa tot ca la 16 ani vibrez in fata lumii, zi de zi. Ma las uimita de frumusetea detaliilor si cucerita de atmosfera in ansamblu a fiecarei istorii de viata. Fotografiez cu al treilea ochi. Integrez si dau sens lucrurilor. Vad dincolo de suprafata si aduc la lumina.  Pun in valoare. Fotografia este pentru mine o voce interioara care istoriseste prin imagini. Iubesc oamenii si viata, indraznesc sa ma joc si sa simt in fiecare zi.
Mi-am petrecut prima jumatate din viata facand actorie, filosofie, psihologie, consiliere psihanalitica, psihodrama, coaching, managementul resurselor umane, administrarea afacerilor, training, consultanta, scriind carti si articole de specialitate, participand la evenimente in calitate de speaker. In 2008 am lansat marca Happiness Bricolage Cursuri practice de fericire. Si de atunci, viata mea a luat-o intr-o noua directie…
Printre proiectele mele personale din ultimii ani se numara inregistrarea albumului solo Amalia’s Christmas Voices (2010), publicarea unui calendar foto (2011), infiintarea primei scoli de dezvoltare personala prin Tango Argentinian din Romania ~ Tandem Tango si lansarea in domeniul artei fotografice sub semnatura Voices of Amalia – The Story Maker (2012).
In 2013 am lansat conceptul Photographic Coaching (www.photographicoach.com) si programul Femina Visual Story. De curand am elaborat primul Manual de fotogenie pentru antreprenori, bazat pe Metoda celor 12 pasi Photographic Coach pentru o imagine de coperta si am sustinut primele cursuri pe aceasta tema. Printre proiectele in lucru se numara Scoala de fete fotogenice si o serie de cursuri online despre identitatea de sine, atitudine si posing.