Razvan Norocel

Razvan Norocel

Cred ca are un nume predestinat: Norocel.

Razvan e senin. Are o privire in care cerul si marea isi dau intalnire.

Vorbeste din suflet si nu prea pune la inima.

Viseaza la o lume fara probleme.

In cautarea fericirii absolute, isi gaseste sensul vietii in familie si in succesul obtinut pe calea bunei-stari.  Scopul sau in business este sa faca “1.000.000 de oameni pe luna sa aiba o zi buna, care incepe de dimineata cu o cafea buna”. Iubeste cafeaua si pe toti prietenii ei.

Sportiv de performanta trasformat in om de afaceri, “leu in cusca propriilor demoni interiori” cum ii place sa spuna despre sine, Razvan Norocel crede in disciplina si in obiceiurile sanatoase. Dupa Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport, a absolvit si o facultate de Marketing. Eu cred ca asa a aparut www.moretto.ro.

Mai nou, alearga in scop umanitar. In plus, are niste idei foarte traznite despre cum sa le gaseasca el case unor oameni de calitate – antreprenori, artisti, liber profesionisti – care nu se pot concentra pe business si pe creatie din cauza ratelor pe care le au de platit. La asa o idee, nu am avut cum sa nu zambesc si sa nu-l indragesc. Ca doar suntem atat de multi…

Si lui i-a venit sa zambeasca atunci cand i-am propus sesiunea foto. Apoi, s-a lasat cuprins de bucurie si de distractie. “Dupa ce ai inceput sa vorbesti cu mine, m-am simtit ca o vedeta. A fost minunat. Abia astept sa vad fotografiile”.

M-am grabit sa termin acest articol in miez de noapte, pentru ca Razvan Norocel sa-l poata savura dis-de-dimineata, impreuna cu ceasca de cafea. Si sa fie clar ca e o zi buna!

Comentarii

comentarii