Ana Maresescu

Ana Maresescu

Cand am cunoscut-o pe Ana am simtit, deopotriva, prospetimea primaverii si bogatia toamnei. Generata de nevoia de sprijin pentru a-mi relua activitatea dupa teribila pierdere a aparaturii mele foto, intalnirea noastra dintai s-a petrecut la sediul F64, unde Ana este Community Manager. A fost ca o revedere cu un om drag. Ana are inscrisa in ADN conexiunea naturala cu ideea de sprijin si daruire. Se numeste iubire.

Curioasa si generoasa, Ana invita lumea la cunoastere. E conectata la oameni si intamplari. Are darul de a pune in lumina reflectoarelor stralucirea fiecaruia si impartaseste bucuria. Lucreaza intr-o echipa de oameni frumosi, cu care dezvolta proiecte dedicate pasionatilor de fotografie, articole si tutoriale video cu scop educativ, publicate pe http://www.f64.ro/descopera. “Cautam mereu fotografi talentati, aflati la inceput de drum, pe care sa ii sustinem si sa ii punem in lumina reflectoarelor. Pe scurt, nu ezitati sa imi scrieti!”, imi spune cu entuziasm Ana Maresescu.

Ca un copil, priveste cu nesat si descopera clipa de clipa. Rade si te insenineaza. Si, tot ca un copil, se supara cand lucrurile la care a muncit cu pasiune nu ies pe masura implicarii sale. Uite-asa, Ana afla, cu mirare, ca nu toti oamenii sunt la fel de conectati la bunele vibratii ca ea. Probabil nu stie ca iubirea si fericirea sunt daruri, talente de cultivat, pe care le regasesti doar la cei care isi propun sa fie, nu sa aiba. Insa stie, cu siguranta, ca este o favorita a sortii, pentru ca este parte dintr-o familie mare.

 “Ce imi place sa fac? Sa fotografiez mai tot ce simt ca transmite o frantura de poveste. La fel de mult imi place sa iubesc! Am o familie mare, frumoasa si o casa plina de necuvantatoare simpatice, care imi dau mereu de treaba”.

[Cat a durat shootingul eu am numarat 3 pisici si doi caini, toate animalutele fiind cu elemente “speciale”.]

Si mai e ceva frumos de tot de spus despre Ana Maresescu. In timpul liber, ii place sa coase gentute, impreuna cu matusa ei. “Este minunat sa vezi cum o bucata de material incepe sa ia conturul ideii tale si sa plece in lume! Suntem abia la inceput de drum, dar ne puteti gasi usor pe Facebook cu numele “DeSnur”.

Nu-i asa ca se leaga frumos lucrurile?

Comentarii

comentarii