Maria-Luiza Ostaficiuc

Maria-Luiza Ostaficiuc

 

Despre Maria-Luiza am de spus trei lucruri. Ca este cea mai spumoasa minte ascutita pe care o cunosc. Ca te face sa razi, indiferent de cat de glumeata sau serioasa se vrea. Ca este un om de televiziune pentru care se mai cauta ecranul, cu un condei ce merita scos la lumina, revenit in grupul SONG cu toata prospetimea anilor care par sa nu fi trecut peste ea vreodata.

Despre ea, Maria-Luiza Ostaficiuc are multe de spus…

Aleg cateva franturi:

„Am crescut ascultand sfaturile doar cu jumatate de ureche…

… Rezolv problemele altora mai bine decat pe ale mele. Cred ca-mi amintesc cum se simte pielea cefei pe sub puful atins imperceptibil de o rasuflare fierbinte. Ma invart intre cratita, scoala si piata, fara valoare adaugata…

… Nu vreau sa fiu o mama perfecta, imi cresc copiii dupa ureche si intuitie. Nu vreau sa fiu o sotie perfecta, se pierde prea multa timp cu  echilibristica intre cratita si portjartier. Nu vreau sa fiu o amanta perfecta, fac ceea ce simt. Imi place sa rad. Nu-mi place sa fiu nici „pisi” si nici „iubire”. Umblu prin fraze pana le sec de sensuri. Sunt vulcanica. Sunt molipsitoare. Nu-mi place sa fiu singura. Mi-e frica de intuneric. Imi place sa mangai. Trag de timp. Fumez mult. Imi place sa ma cuibaresc. Sunt pisaloaga. Cersetoare. Imi plac inceputurile, starturile, preludiile. Stiu cand se termina o iubire. Sunt femeie.”

Comentarii

comentarii