Vanda Florea

Vanda featured

Vanda iti ia durerea cu mana si iti mangaie sufletul cu povesti. O face cu drag si cu bucurie de oameni si de Dumnezeu, de lucrurile mici si simple…

Psiholog, terapeut, cu experienta pedagogica universitara, Vanda a invatat  - in lunga ei calatorie prin ani si peste meleaguri – ca singurul om responsabil pentru propria-i tihna, bucurie si impacare este ea insasi. Integra si coerenta cu sine, ne indeamna pe fiecare sa fim propriul nostru stapan, sa analizam si sa vindecam cu iubire tot ceea ce ne face sa ne indoim de viata si de binele pe care Dumnezeu l-a pus la temelia acesteia.

Conversatiie ei cu Universul sunt legendare, iar povestile pe care le spune sunt, toate, menite sa trezeasca, nu sa adoarma.

Lumea privita de Vanda Florea e un spatiu al copilariei. Barbatii sunt copiii de care femeile au grija, iar femeile, cand nu sunt mame ce ingrijesc prunci, ori surori ce vegheaza la fratii mai mici, sunt copile care se cultiva cu basme.

Despre ea insasi spune ca este “un copil de departe… La nastere, in loc de inima, mi-au pus in piept o carte; in loc de sange, imi curge prin vene povestea sarpelui cu pene…”

Am ales pentru Vanda un pictorial colorat, ludic si intelept.

“In cele mai multe ore ale unei zile ma simt precum baloanele acelea de sapun cu care m-ai facut atat de frumos sa jonglez.  Mereu sufar cand se sparge vreunul, dar uit repede, pentru ca mai sunt atatea care se rotunjesc perfect si efemer in lumina”.

Mascota Vandei este bufnita, deoarece, in timp, prietenii i-au asociat intelepciunea cu figura originala a acestei pasari de noapte care suscita emotii si simpatii.

Impletitoare de povesti si de dream catchers fara pene, Vanda iti va sopti o poveste la momentul oportun. Va sti intotdeauna si ce anume sa-ti spuna si cand sa o faca.

Te va surprinde. Te va trezi.

Comentarii

comentarii