Luciana Bercean

Luciana Bercean

Luciana este un camarad pentru drum lung, cum toata lumea isi doreste, dar putini gasesc.  Face pas dupa pas, dar priveste in perspectiva. Stie sa se aseze bine pe drum si te ajuta, cu multa pricepere si rabdare, sa iti pastrezi echilibrul. Cand nu stii incotro sa o apuci, Luciana gaseste calea sa te scoata din impas.

In universul plin de provocari al tehnologiei informatiei, printre coduri, programe, sisteme de operare, aplicatii, domenii, teme, device-uri si gadget-uri, Luciana Bercean vine sa puna ordine, cu zambetul pe buze.

Lumea tehnica devine inteligibila pana si pentru artisti, pentru ca Luciana este unul dintre rarii oameni care gandeste inginereste, intelege din priviri si actioneaza din toata inima. Pune lucrurile pe sine si te ajuta sa ajungi la destinatie, oricat de greu si de lung iti pare ca e drumul pe care ai pornit. Iar calatoria devine posibila, interesanta si, nu de putine ori, amuzanta.

Ii datorez Lucianei multe intelesuri noi in ale calculatoarelor, numeroase ore castigate prin optimizarile pe care le-a adus in tot ce ma ajuta sa comunic cu voi in social media, precum si prezenta www.bhuman.ro in spatiul virtual.

Si, pentru ca Luciana e un partener de drum lung, continuam impreuna.

Comentarii

comentarii