Dragos Roua

Dragos Roua

Nomad digital, dar domesticibil pe termen limitat, in conditii impuse de el.  Spirit viu, minte agera. Dispune de un simt al umorului versatil. Scrie cursiv si ilustrativ. Probabil pentru ca simte ceea ce gandeste. Sau pentru ca traieste in timp real ceea ce-i trece prin minte.  Cand temerar, cand arzator, cand iute. Picant. Un om cu pasiuni. Cautator, vizionar, antreprenor in serie. Alergator de cursa lunga si dansator prin viata. Forme specifice de manifestare cunoscute publicului larg: blogger, maratonist, instructor de tango si fondator de colectivitati. Coaguleaza idei si oameni.  Este initiatorul si liderul Open Connect, un grup pe care l-a pornit intr-o cafenea, l-a educat frumos si l-a crescut bine, pana la nivel de fenomen national. Si caruia, asemeni unui parinte responsabil, s-a ingrijit sa ii faca posibila o casa pe masura: Connect Hub – un spatiu  deosebit, pentru care a atras investitori de calibru.

Ce mai stim despre el?  Poate mai multe decat a aflat despre sine (legende), dar mai putine istorii de viata decat a apucat sa ne povesteasca.

Am pastrat cu amuzament in memorie felul in care i-a contrariat pe functionarii ambasadei USA cand le-a a cerut viza pentru a participa la un workshop de dezvoltare personala in … Las Vegas. La vremea naratiunii, nu stiam cine este Steve Pavlina, dar mi-a placut teribil cum si-a trimis cursantii sa imbratiseze strainii pe strada: “Ce mare lucru risti? Ori mananci bataie, ori castigi un prieten!” Intre timp, pe superbloggerul Steve Pavlina l-am vazut la o intalnire Open Connect.

Iar Dragos Rouă – cel despre care am ales sa va vorbesc azi – a devenit Chief Dreamer la Connect Hub -  un spatiu de lucru unic, potrivit oricarui antreprenor si freelancer care vrea sa isi gaseasca locul si energia de care are nevoie sa functioneze.

Si mai e ceva ce stim despre Dragos Rouă: face sa fie bine!

 

http://www.dragosroua.com/

Comentarii

comentarii