Irina Gherghilescu

irina_featured

Pentru Irina daruirea inseamna umanitate, iar a fi inuman inseamna sa nu iti fii tie credincios. De aceea poarta lumina cu ea indiferent de vremuri, are un gand bun pentru fiecare si o speranta neascunsa in fata oricarei provocari. Femeie implinita, te cucereste prin simpla ei prezenta.

La 36 de ani, Irina a adunat in biografie momente de mare rascruce si alinieri astrale, printre care o lupta victorioasa cu moartea, o maternitate frumoasa, o cariera antreprenoriala si o iubire desavarsita de o a doua sansa.

Mii de oameni o apreciaza pentru rigurozitatea, migala si dedicarea cu care face sa mearga struna  fenomenul Trezeste banii din viata ta, alaturi de Liviu Pasat, partenerul cu care cladeste, impartaseste si traieste o viata cu sens. Si vor fi  milioane de copii in toata lumea care o vor indragi citindu-i cartile pe care le scrie pentru acestia. E imposibil sa nu o iubesti.

Comentarii

comentarii

2 thoughts on “Irina Gherghilescu

  1. Multumesc Ritta. Multumesc Magda.

    Multumesc Amalia pentru talentul tau de a scoate la iveala frumusetea din oameni cu ochiul tau magic de sticla. Dincolo de talentul tau este o fiinta minunata si sensibila pe care eu o apreciez si o iubesc mult. Multumesc pentru ca m-ai facut sa ma simt iubita si apreciata timp de cateva ore. Multumesc pentru tot ceea ce esti si tot ceea ce faci.

    • Descoperim impreuna lumea, suntem oglinzi si continuturi deopotriva. Interactionand, daruim, primim, ne cunoastem, ne transformam. Si ne bucuram ca viata e generoasa cu noi in experiente care ne fac sa crestem. Mai ales atunci cand, oameni mari, ne jucam de-a copiii din noi.

Comments are closed.